Microtopping Belgie is een woord dat dikwijls wordt gegoogled door mensen die op zoek zijn naar Microtopping. Hiervoor ben je aan het juiste adres bij Rogita Bvba.

Rogita Bvba – Microtopping Belgie

Plaatsen van Microtopping is de specialiteit van Rogita.

Uw interieur verdient de nodige zorg en aandacht. Het is belangrijk dat uw huis u een goed gevoel geeft. De juiste interieur facelift in woonkamer, keuken, bureel, badkamer of slaapkamer zorgt ervoor dat u het thuis naar uw zin hebt en kan genieten en ontspannen. Door middel van toepassing van Microtopping Belgie  in douches, op vloeren, op keukenwerkbladen, op wanden, op uw terras en zelfs op meubilair, kunt u uw hele sfeer in huis veranderen en zo een warm thuisgevoel creëren.

Wat is  nu Microtopping juist

Microtopping is een polymeer-cement toepassing, die gebruikt wordt voor het “bekleden” van muren, vloeren en meubels. Ideaal voor nieuwbouw én renovatie.  Microtopping creëert sfeer en maakt elk interieur uniek in betonlook. Bij Microtopping Belgie ontwerpen we verschillende effecten dankzij diverse applicatietechnieken, kleuren en vegen, steeds met structuur. Elk project is daardoor een unieke realisatie. Het bijzondere van gepolijste beton zijn de subtiele kleurnuances en het industriële karakter. Dit wordt door Microtopping perfect geëvenaard.

Microtopping Creative Gold

Chique – glamoureus – elegant

Door middel van speciale technieken en toevoeging van liquid metal gold bij het product Microtopping, verkrijgen we echte kunstwerken. Door uw tafeblad, kastdeurfronten,… af te werken met dit materiaal, haal je een subliem juweeltje in huis. Laat uw wand stralen en kies voor een sprankelende goudkleur….

 

Zo tovert u uw kamer om tot een luxe kamer.

Contacteer ons

 Microtopping Belgie Wilt u meer weten over Microtopping? Contacteer Microtopping Belgie via mail: christophe.ronge@telenet.be  of vul de aanvraag hier in.  Wij nemen dan contact op om uw wensen en details met u te bespreken.