Microtopping gietvloeren zijn zeer populair de dag van vandaag. Door middel van toepassing van Microtopping op vloeren kunt u uw hele sfeer in huis veranderen en zo een warm thuisgevoel creëren. Het plaatsen van Microtopping op vloeren Bvba Rogita.

Microtopping gietvloeren realiseren

Een Microtopping gietvloer voelt comfortabel aan!Microtopping  kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht (chape, beton, bestaande tegels,….). De ondergrond dient wel steeds voldoende droog en draagkrachtig te zijn.
De vloeren scheuren uit zichzelf niet. Alleen als de ondervloer beweegt of wanneer er zettingen in optreden, kan de Microtopping  vloer mee scheuren.Ook voor renovatie van uw oude vloer is  het een schitterend product! Het kan op de oude bestaande tegel geplaatst worden; dit scheelt een hoop breekwerk.

Ervaren Mortex gietvloer plaatser

Microtopping gietvloerAls ervaren Microtopping plaatser sta ik je graag met raad en daad bij tijdens het kiezen van het juiste kleur, bij de concrete vormgeving van uw plannen. Mijn liefde voor ambacht en liefde voor materialen, oog voor detail, zorgen ervoor dat uw Mortex gietvloer volgens uw wensen zal gerealiseerd worden.

Ik zorg steeds voor een kwalitatieve afwerking, een afwerking die voldoet aan alle esthetische en technische eisen. Door mijn jarenlange ervaring (opleiding ‘kunst en ambacht’; ervaring, opleiding en specialisatie in Mortex; constructie in de bouw) ga ik professioneel en nauwlettend tewerk.

Microtopping gietvloeren horen al lang niet meer alleen thuis in fabrieken of industriële gebouwen. Wie houdt van een moderne look kan nu ook erg makkelijk voor een gietvloer kiezen. De realisatie van een  Mortex gietvloer is heel arbeidsintensief; men oogt enkel mooie en goede resultaten door gedetailleerd en geduldig tewerk te gaan.

Contacteer ons

Microtopping gietvloeren gezocht? Contacteer ons via mail: christophe.ronge@telenet.be  of vul de aanvraag hier op onder website in. Wij nemen dan contact op om uw wensen en details met u te bespreken

Graag geven we u een rondleiding in onze kijkwoning. Hier krijgt u een goede kijk op het materiaal Microtopping. Maak een afspraak en we reserveren alle nodige tijd om op al uw vragen in te gaan.