Microtopping plaatser nodig? dan ben je hier aan jet juiste adres want plaatsen van Microtopping is de specialiteit van Rogita.

Microtopping plaatser Rogita

Als ervaren Microtopping plaatser sta ik je graag met raad en daad bij tijdens het kiezen van het juiste kleur, bij de concrete vormgeving van uw plannen. Mijn liefde voor ambacht en liefde voor materialen, oog voor detail, zorgen ervoor dat uw dromen gerealiseerd kunnen worden. Ik zorg steeds voor een kwalitatieve afwerking, een afwerking die voldoet aan alle esthetische en technische eisen. Door mijn jarenlange ervaring (opleiding ‘kunst en ambacht’; ervaring, opleiding en specialisatie in Microtopping  en Mortex; constructie in de bouw) ga ik professioneel en nauwlettend tewerk.

Wat is Microtopping

 Microtopping plaatserMicrotopping is een betoncoating die gebruikt wordt voor onder andere het verwezenlijken van vloeren, muren en meubelen. Microtopping is ideaal als u op zoek bent naar een gelijkmatig oppervlak, dat natuurlijk en innovatief is, in staat om elke omgeving uniek te maken. Microtopping is ideaal in een modern en minimale omgeving, maar tegelijkertijd kan het een klassiek of rustiek huis verrijken met een verfijnde stijl. Vele artistieke ontwerpen en effecten zijn mogelijk dankzij onze applicatietechnieken, kleuren of vegen, om uw vloer precies te maken zoals u het wenst.

Uw interieur verdient de nodige zorg en aandacht.

Het is belangrijk dat uw huis u een goed gevoel geeft. De juiste interieur facelift in woonkamer, keuken, bureel, badkamer of slaapkamer zorgt ervoor dat u het thuis naar uw zin hebt en kan genieten en ontspannen. Door middel van toepassing van Microtopping in douches, op vloeren, op keukenwerkbladen, op wanden, op uw terras en zelfs op meubilair, kunt u uw hele sfeer in huis veranderen en zo een warm thuisgevoel creëren.

Wij zijn er om u te helpen met het verwezenlijken van uw droominterieur. Wij bieden u professionele ondersteuning. Bij elke stap in ons productcreatieproces is kwaliteit de drijvende kracht.

 

Contacteer ons

Ben je op zoek naar een professionele Microtopping plaatser zoek dan niet verder en vraag meer  info bij Rogita. Contacteer ons via mail: christophe.ronge@telenet.be  of vul de aanvraag hier in.
Wij nemen dan contact op om uw wensen en details met u te bespreken.