Microtopping trappen gezocht? Dan kunnen wij van Rogita u zeker verder helpen. Graag geven we u een rondleiding in onze kijkwoning. Hier krijgt u een goede kijk op het materiaal Microtopping. Maak een afspraak en we reserveren alle nodige tijd om op al uw vragen in te gaan.

Microtopping trappen realiseren

Onze naadloze trappen voelen comfortabel aan! Microtopping vloeren kunnen op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht (op chape, op beton, op bestaande tegels,….). Microtopping kan aangebracht worden op nieuwe of bestaande trappen.

Voorbeelden van trappen in microtopping

 

 

Microtopping plaatsen is de specialiteit van Rogita Bvba!

Microtopping is perfect geschikt voor privéwoningen, bedrijven, showrooms of buitenruimtes zoals terrassen, restaurants, winkels of winkelcentra… Maar wordt ook veel gebruikt voor trappen.

Uw interieur vinden wij uiterst belangrijk! Het verdient de nodige zorg en aandacht. De juiste interieur facelift heeft steeds een ingrijpende maar wel een positieve weerslag op je leven.
Daarbij kan eenieder professionele ondersteuning gebruiken, van wie niet weet hoe eraan te beginnen tot wie al wel een omlijnd idee heeft van wat het moet worden.
Een douche, keuken, living, badkamer of keuken afgewerkt in Microtopping ziet er zeer mooi uit.

Microtopping heeft een unieke samenstelling van cement en polymeren op waterbasis, waardoor het geschikt is voor zowel binnen als buiten. Het is bijzonder geschikt voor buiten daar er geen verkleuringen optreden als er water op blijft staan of bij invloed van UV – licht.

Geeft uw interieur en exterieur een vleugje exclusiviteit.

– Is ideaal voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Kan in de meeste gevallen over bestaande tegels aangebracht worden door zijn maximale dikte van 3 mm.
Zo krijgt uw huis een volledige remake-over zonder dat er een hoop breekwerk aan te pas komt.

– Past zowel in het minimalistische als in het rustieke interieur.
Het karakter van Microtopping trappen en de natuurlijke uitstraling van Microtopping zorgt voor een warme toevoeging.

Contacteer ons

Microtopping trappen gezocht? Contacteer ons via mail: christophe.ronge@telenet.be  of  ga naar ons contactformulier. Wij nemen dan contact op om uw wensen en details met u te bespreken.