Microtopping vloeren is de specialiteit van Rogita. Uw interieur verdient de nodige zorg en aandacht. Het is belangrijk dat uw huis u een goed gevoel geeft. De juiste interieur facelift in woonkamer, keuken, bureel, badkamer of slaapkamer zorgt ervoor dat u het thuis naar uw zin hebt en kan genieten en ontspannen.

Door middel van toepassing van Microtopping in douches, op vloeren, op keukenwerkbladen, op wanden, op uw terras en zelfs op meubilair, kunt u uw hele sfeer in huis veranderen en zo een warm thuisgevoel creëren.

Microtopping vloeren om op te leven, te dansen, te werken

Onze naadloze vloeren voelen comfortabel aan! Microtopping vloeren kunnen op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht (op chape, op beton, op bestaande tegels,….).

Microtopping kan aangebracht worden op nieuwe of bestaande vloeren. Ideaal geschikt voor vloerverwarming!

Voorbeelden van Microtopping vloeren

Wat is Microtopping?

Het is perfect geschikt voor privéwoningen, bedrijven, showrooms of buitenruimtes zoals terrassen, restaurants, winkels of winkelcentra.

– Heeft een unieke samenstelling van cement en polymeren op waterbasis, waardoor het geschikt is voor zowel binnen als buiten.
Microtopping 
is bijzonder geschikt voor buiten daar er geen verkleuringen optreden als er water op blijft staan of bij invloed van UV – licht.

Geeft uw interieur en exterieur een vleugje exclusiviteit.

– Is ideaal voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Kan in de meeste gevallen over bestaande tegels aangebracht worden door zijn maximale dikte van 3 mm.
Zo krijgt uw huis een volledige remake-over zonder dat er een hoop breekwerk aan te pas komt.

– Past zowel in het minimalistische als in het rustieke interieur.
Het karakter en natuurlijke uitstraling van 
Microtopping zorgt voor een warme toevoeging.

 

Contacteer ons

Microtopping vloeren gezocht? Contacteer ons via mail: christophe.ronge@telenet.be  of vul de aanvraag hier op onder website in.
Wij nemen dan contact op om uw wensen en details met u te bespreken

Graag geven we u een rondleiding in onze kijkwoning. Hier krijgt u een goede kijk op het materiaal Microtopping. Maak een afspraak en we reserveren alle nodige tijd om op al uw vragen in te gaan.