Microtopping wanden realiseren is de specialiteit van Rogita. Graag geven we u een rondleiding in onze kijkwoning. Hier krijgt u een goede kijk op het materiaal Microtopping. Maak een afspraak en we reserveren alle nodige tijd om op al uw vragen in te gaan.

Microtopping wanden zijn  stoer, sterk en naadloos

Een betonlook wand geeft een mooi accent aan uw leefruimte en kan naadloos overgaan in uw  Microtopping  vloer. Plinten worden zo overbodig. Microtopping kan aangebracht worden op nieuwe of bestaande wanden.

Voorbeelden van Microtopping wanden

Wat is Microtopping?

Het is perfect geschikt voor privéwoningen, bedrijven, showrooms of buitenruimtes zoals terrassen, restaurants, winkels of winkelcentra en uiteraardheb je ook Microtopping wanden.

– Heeft een unieke samenstelling van cement en polymeren op waterbasis, waardoor het geschikt is voor zowel binnen als buiten.
Microtopping 
is bijzonder geschikt voor buiten daar er geen verkleuringen optreden als er water op blijft staan of bij invloed van UV – licht.

Geeft uw interieur en exterieur een vleugje exclusiviteit.

– Is ideaal voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Kan in de meeste gevallen over bestaande tegels aangebracht worden door zijn maximale dikte van 3 mm.
Zo krijgt uw huis een volledige remake-over zonder dat er een hoop breekwerk aan te pas komt.

– Past zowel in het minimalistische als in het rustieke interieur.
Het karakter en natuurlijke uitstraling van Microtopping zorgt voor een warme toevoeging.

 

Contacteer ons

Microtopping wanden laten plaatsen? Contacteer ons via mail: christophe.ronge@telenet.be  of vul de aanvraag hier op onder website in. Wij nemen dan contact op om uw wensen en details met u te bespreken

Graag geven we u een rondleiding in onze kijkwoning waar u voorbeelden van Microtopping wanden kan bekijken. Hier krijgt u ook een goede kijk op het materiaal Microtopping. Maak een afspraak en we reserveren alle nodige tijd om op al uw vragen in te gaan.